Subscribe:

Pages

Friday, May 15, 2009

HARGA BAJU KELAS PUTERA & PUTERI 2009


















Bismillahirrahmanirrahim....Sebelum itu marilah kita memanjatkan kesyukuran ke atas pencipta kita Allah s.w.t dan tidak lupa juga selawat dan salam ke atas junjungan besar Nabi Muhammad s.a.w ...

Ehemm...hari nie(Sabtu) ana baru jer balik dari kedai baju (HPT PRINTING&TRADING) kedai nie High Class punyer...baju boleh,topi,sweater,pen,lencana,keychain,beg...boleh kata benda2 yang k arah 'PENCETAKAN' sumenye boleh kat sana....

Cumenye nak ambil kesempatan kat blog coz nak gitau...baju yang nak dibuat kat kedai nie HIGH QUALITY....print elok...cop kuat....so,harga pun HIGH la jugak...Nak senang sgt...

PUTERA=RM 30.00
PUTERI=RM 32.00

Nie tak campur dengan saiz...seganda X =RM1.5O Contohnya saiz L =RM30 ..so kalau saiz XL=RM31.50....PAHAM KE TIDAK????

Errmmm....yang nak diberitahu sebeno-benonya nie....DEPOSIT!!!!Sesen pun tarak....so,kedai tu nak separuh harga dulu...so, sorang kena la bayar dulu RM 15...kalau putera la,kalau puteri plak RM 16....Wallahua'lam...kalau sesape nak tanye ape-ape leh komen kat kotak komen sebelah tu atau tanya ana bile balik esok nie....Sekian,itu saje info yang ana larat taip...Assalamualaikum...

1 komen:

whAtEvEr said...

bLa nk dpt?????

Post a Comment

tag