Subscribe:

Pages

Thursday, November 24, 2011

Bon Voyage MMY !!!

Assalamualaikum peace be upon all of you.Hope behave well in the pink of health.Okay for this nice and freezing Friday morning,i'm glad to post something about us-form 5 BOYS that still left at MMY although 'the children' have adults taking care of them at home.


Hurm..in the first week of exam;a horrendous week for the boys-form 4 and lower cause they have Al-Jundi 2 Camp at Sir Azman's garden.Not very silent that week because we can still heard the pitch after 3 Days they've return hostel.


The school silented!For a moment..when the children started to pick up their things up onto their father's car.
from that moment..we started to manage our bachelor life.Someone asked,"wei,kita nak makan apa haa?Wei Uzair,hang bawak mai moto,nak beli apa-apa senang."Uzair replied,"oh,why not?Tapi minyak mau support arr.."Everybody laught at that moment-just for respired in the silent :-(




The buliding started to echo when we laught,spoke or cheered.Just for the sync of nature when it just Nine of us uncounted the guard that left at the school.Bahasa Melayu,English,Sejarah and Mathematics Modern had left for the first week.On the second week,we supposed to face Syariah Islamiah,Additional Mathematics and Science-what a tough week isn't it?




For the first week,we caught overwhelmed with the wealth.No jokes!we spent to much money for dinner and supper. The approximated use couldn't be counted at once-what a poor. :-(


Then SPM was over...!!!uhh what so fast??!!no need to type for a bit longer cause of da limit of time. uhm we ended our war sharped on 4.30 p.m at Tuesday 13 Dicember 2011 which was on Quran Sunnah paper. Shake our hand with da examination prefect. Smile and regarded with them,we made a step for a victory,willing may Allah s.w.t accept our force and give us da best result insya'Allah...


p/s:sorry for da little lazy..need to post about Beris :)

Friday, November 18, 2011

MINGGU FIRST SPM!!!!

Assalamualaikum w.b.t.....dah lama ana x jenguk kt blog ni....maklum la byk halangan yg xdpt di elakkan... actually xda pa pon...dah org sruh update..ana update ja la....erm..nk bgtau isu apa erk?? erm...sat ja masa berlalu dah 4 subjek 8 paper kami jawab...tinggal 7 subjek lagi...ha!! time nk dekat dgn exam la yg byk jamuan kt skolah..sibuk sungguh waktu tu...buat itu la ini la xp xpa..klu kita niat kerana ALLAH...InsyaAllah ALLAH akan tlg kita blik...kan?? waktu 2 hari sebelum exam ada jamuan mahabbah (nnti org len yg akan post psai mahabbah)...esok tu plak ada jamuan pengawas...nsib baik buat breakfast... :) tak la kalut sgat...malam first exam rasa syok sgt sbb adik2 xda kat skolah n asrma sbb depa ada tamrin 'I LOVE ALLAH' 3 hari 2 malam...depa bukan xda langsung kat asrma cuma depa suma kena tdoq kat dorm depan...jadi kami pon guna la suma dorm belakang..tu yg rasa mcam xada org kat asrama..he.. sunyi la katakan...sepanjang exam alhamdulillah xda pa pon yg terjadi (kot2 ada org yg meninggal sbb stress ka..) cuma waktu hari rabu tu sir buat clearence asrama xp kami x terlibat pon...hari khamis lepas math paper 2 ada meeting dgn sir (mana bleyh habaq kami nyembang pa dgn sir..) dan sir bagi skit kata2 taujihad... tu ja sepanjang minggu first exam SPM...InsyaAllah post yg akan datang...akan menyusul lepas ni... Assalamu'alaikum...

ALLAHUMMA SOLLI A'LA SAIYYIDINA MUHAMMAD
tag