Subscribe:

Pages

Wednesday, January 11, 2012

hAla tUju 2012


assalamualaikum...finally dpt juga ana post entri utk kesekian kalinya..hehe..nothing 2 write..anyway batch 9th dah tamat spm:)..so mcm2 la perancangan yg telah dibuat utk dilaksanakan selepas spm(ingatkn lpas spm rasa lebih tenang rupa2nya serabut jgak ek sbb nk kna fkir mcm2..he)...ada yg dah ada hala tuju masing2 dan ada yg masih confuse(mcm ana)..anyway apa2 pun keputusan yg kalian semua amik semoga succes and all the best!!!dan x lupa juga kpd sahabat2 yg amik stam..juz tggl brapa hari je lagi utk kalian ready..(15 jan ni dah dftr msuk ke mmas/mmps..ada jgak yg pergi ke pondok pauzi)..selamat bersekolah ye!hehe
~may allah bless us~
walau apa pun pilihan yg kita amik semoga allah meredhai dan memberkati..insya'allah

Tuesday, January 10, 2012

MMY D' HATIKU


Assalamu'alaikum w.b.t...lamo beno eden xtgok blog ni....klu buka blog ni pon bukan wat pa pon...xtaw nk post apa...hmm...sepanjang cuti ni ana tak pi mna2 pon...just pi teluk batik,pulau pangkor,ipoh,zoo taiping n cameron highlands ja..he...antum suma msti bercuti kat tmpt yg syox2 kan??? 9hb januari baru2 ni...kami(putri ja lar...) pi melawat mmy sbb nk kena amek buku koko dari BABA NASIR..dah alang2 pi mmy..kami mnyembang la dgan cikgu2 kt sana terutamanya guru2 wanita la...klu guru2 lelaki....mcm biasa la..DADDY AZMAN...erm...ABI AHADI sibuk memanjang smpai xdan nk sembang...w/pun baru tinggalkan mmy xsmpai sebulan...xp dah ada perubahan ckit..dorm belakang dah b'cat baru(warna hijau...) mesin basuh pon dah ada(x aci sungguh...bila kami kluaq baru nk letak mesin basuh...huh!) bilangan student mmy pon makin b'tambah smpai ada yg kena dok rumah sewa yg b'dekatan dgn mmy...erm..tu ja kot perubahan buat masa sekarang....xpa la...sbelum ana melencong kot len..baik ana straight to the point..ana cuma nk post gmbar mmy waktu kami tgh exam..gmbar mmy yg 'terkini' xdan nk tgkap...

















ALLAHUMMA SOLLI 'ALA SAYYIDINA MUHAMMAD

tag