Subscribe:

Pages

Friday, January 23, 2009

MAA' TAUFIQ WANNAJAH FIL IMTIHAN

Kepada yang akan mengambil peperiksaan yang penting contohnya PMR diharap dapat
menumpukan perhatian dalam pelajaran...kepada sume bebudak GEN 9::..ade beberape
tips untuk korang sume...

Doa untuk Pelajar

MOGA DIBERIKAN PETUNJUK DAN KEJAYAAN DALAM PEPERIKSAAN!!!
MINGGU ORIENTASI UNTUK ADIK2 FORM ONE...

Ha...nie lagi satu...cute x bebudak nier???
Ni la pelapis2 generasi baru di Maahad Yan nier...
Ustaz2 dan abang-abang form 4-5 anjurkan program orientasi untuk diorang...

Nak tau naper...pasal nak kasi diorang tau apa yang best sgt MMY nier...program ni seminggu jer...pada penutup program ni ade macam2 pertandingan dianjurkan untuk bebudak form 1 nier...tapi diorang masuk nasyid jer...mungkin belum biase lagi kot...


Anyway tanx 4 open ninegen.blogspot.com

MMY 4 ISLAM!!!

AKAL YANG CERDAS PADA BADAN YANG CERGAS

Pada 25 Muharam yang lepas sekolah aku ade
merentas desa...Fuh...penat siot ::..
8 km tu...dari Batu Hampar pastu pusing gi masjid pastu gi Tadika Pasti pastu gi situ gi sini
sampai la cukup satu round...

Ha..lagi satu...kami ada pengetua baru
(x de gambo) pastu dia suruh singkatkan
jadi 5.5 km jer..hehe...die kate takut bebudak penat...

Tapi walaubagaimana sekali pun...semua warga Maahad Yan berlari dgn semangat sekali...tiada
kemalangan tercungap-cungap tahap kronik yang
dilaporkan...Alhamdulillah...
بسم الله الرحمن الرحيم

Selamat datang ke ninegen.blogspot.com
di laman ini insya'Allah anda akan mengetahui isu-isu semasa
tentang dunia Islam dan Maktab Mahmud Yan...


tag