Subscribe:

Pages

Tuesday, October 13, 2009

Perjuangan Masih Belum Selesai

Bismillahirrahmanirrahim....buat sekelian kalinya sy nak minta maaf coz dah lama x update blog....Hal ini berlaku kerana sebok studi kot...hehe

Urmmm....anyway,seperti yg sume sudah maklum,PMR dah habis....syok x?syok kan....hehe.....

but, it;s not d' time to say "yearghh!!!!PMR dah habis...MERDEKA!!!!" yet....
no,no,no...kite tidak punya banyak masa untuk bersuka ria...tekadkan dirimu untuk meluangkan masa cuti dengan perkara2 yang berfaedah...lol

So,apapun berhibur tiada salahnya...namun,kite ambek iktibar daripada kisah Andalusia yang kini dikenali sebagai Sepanyol.Kerajaan Islam begitu utuh di sana ketika itu.Sameon,stlh 7 abad memerintah,kerajaan Islam jatuh kerana rakyatnya leka dan tidak lekang dari melakukan maksiat....terutamanya kaum remaja...

Mau x jadi cam tu....Ha...x mau kan...so...lu pikir la sendiri....Assalamualaikum....

p/s:motifnya nak gitau kat sini buat la benda berfaedah sikit time cuti nier....jgn asyik enjoy jer...adios everibudi...

0 komen:

Post a Comment

tag