Subscribe:

Pages

Wednesday, January 11, 2012

hAla tUju 2012


assalamualaikum...finally dpt juga ana post entri utk kesekian kalinya..hehe..nothing 2 write..anyway batch 9th dah tamat spm:)..so mcm2 la perancangan yg telah dibuat utk dilaksanakan selepas spm(ingatkn lpas spm rasa lebih tenang rupa2nya serabut jgak ek sbb nk kna fkir mcm2..he)...ada yg dah ada hala tuju masing2 dan ada yg masih confuse(mcm ana)..anyway apa2 pun keputusan yg kalian semua amik semoga succes and all the best!!!dan x lupa juga kpd sahabat2 yg amik stam..juz tggl brapa hari je lagi utk kalian ready..(15 jan ni dah dftr msuk ke mmas/mmps..ada jgak yg pergi ke pondok pauzi)..selamat bersekolah ye!hehe
~may allah bless us~
walau apa pun pilihan yg kita amik semoga allah meredhai dan memberkati..insya'allah

1 komen:

Beats For Sale said...

Benar, terima kasih untuk menulis ini : )

Post a Comment

tag