Subscribe:

Pages

Friday, November 18, 2011

MINGGU FIRST SPM!!!!

Assalamualaikum w.b.t.....dah lama ana x jenguk kt blog ni....maklum la byk halangan yg xdpt di elakkan... actually xda pa pon...dah org sruh update..ana update ja la....erm..nk bgtau isu apa erk?? erm...sat ja masa berlalu dah 4 subjek 8 paper kami jawab...tinggal 7 subjek lagi...ha!! time nk dekat dgn exam la yg byk jamuan kt skolah..sibuk sungguh waktu tu...buat itu la ini la xp xpa..klu kita niat kerana ALLAH...InsyaAllah ALLAH akan tlg kita blik...kan?? waktu 2 hari sebelum exam ada jamuan mahabbah (nnti org len yg akan post psai mahabbah)...esok tu plak ada jamuan pengawas...nsib baik buat breakfast... :) tak la kalut sgat...malam first exam rasa syok sgt sbb adik2 xda kat skolah n asrma sbb depa ada tamrin 'I LOVE ALLAH' 3 hari 2 malam...depa bukan xda langsung kat asrma cuma depa suma kena tdoq kat dorm depan...jadi kami pon guna la suma dorm belakang..tu yg rasa mcam xada org kat asrama..he.. sunyi la katakan...sepanjang exam alhamdulillah xda pa pon yg terjadi (kot2 ada org yg meninggal sbb stress ka..) cuma waktu hari rabu tu sir buat clearence asrama xp kami x terlibat pon...hari khamis lepas math paper 2 ada meeting dgn sir (mana bleyh habaq kami nyembang pa dgn sir..) dan sir bagi skit kata2 taujihad... tu ja sepanjang minggu first exam SPM...InsyaAllah post yg akan datang...akan menyusul lepas ni... Assalamu'alaikum...

ALLAHUMMA SOLLI A'LA SAIYYIDINA MUHAMMAD

0 komen:

Post a Comment

tag