Subscribe:

Pages

Friday, April 15, 2011

HAPPY BIRTHDAY CIKGU ROHAIZAT!!!!!!











Bismillah......Assalamualaikum w.b.t.....kepada suma yg stil setia bka bl0g nie.....he...ana just nk post something ja sempena menyambut hari kelahiran cikgu jat...sebenarnya birthday cikgu hari ni(klu tak silap la..he) tapi kami sambut awai sikit la.....sama ngan hari muhadharah....walaupun sibuk coz kena jadi urusetia muhadharah....tapi birthday cikgu jangan dilupakan...he... mula-mula kami ingatkan nak sambut birthday cikgu esok(ahad)...tapi tak jadi last-last minute...setengah cover muhadharah tu...setengah lagi bincang pasal macam mana nak sambut birthday cikgu...kami punya fikir la macam mana nak beli kek kat cikgu...mungkin ALLAH nak tolong...kami jumpa Pak Cik Zaki kat kantin....minta tolong pak cik pi beli...Pak Cik Zaki kata Kak Ros tengah keluar...n then Pak Cik Zaki call kak Ros...suruh beli kek...tak pa la....habis cita sai beli kek...he..sebenarnya ana nak cita banyak lagi...tapi masa tak mengizinkan...tak pa la...ana just tunjuk gambar sahaja....maybe kawan ana yang sowg lagi bleyh tambah2...dia banyak cakap sikit...he...apa-apa pun..ana sebagai wakil nak ucap SELAMAT HARI LAHIR CIKGU & ANGAH!!!!!!!KAMI SAYANG CIKGU!!!!!!!!!SEMOGA ALLAH PANJANGKAN UMUR CIKGU DAN ANAK CIKGU(ANGAH)

ALLAHUMMA SOLLI A'LA SAYYIDINA MUHAMMAD

0 komen:

Post a Comment

tag